Eyüp Kemerburgaz'da İzcilik Kampı Başlıyor...

Belediyemiz, Kemerburgaz Kurtkemeri’nde İzcilik Kampı başlatıyor. Kampın ilk izcileri için start, 6 Ağustos Çarşamba günü verilecek. İlk kampta yeralacak Eyüplü izciler, bugün ‘5 Ağustos Salı’ Belediyemiz önünden kalkan otobüsle Kemerburgaz’a gitti.

Başkanımız Remzi Aydın’ın da katılacağı izcilik kampı başlama programı ise 6 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.

Programa, kampa katılacak çocuklar ve gençlerin aileleri de katılacak. 6 Ağustos-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Kemerburgaz Kurtkemeri’nde düzenlenecek kamplarda bir hafta boyunca kamp yapacak izciler 11-15 yaş arası çocuk ve gençlerden oluşuyor. Eyüp’te oturan toplam 500 kişilik izci grubu, Ağustos ayı boyunca Kemerburgaz Kurtkemeri’nde kamp yapacak.