Eyüp Meclis Üyesinden Kemençeli Sürpriz…

Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Safa Koçoğlu’nun mutlu günü….

Meryem İshak Koçoğlu’nun kızları Merve Koçoğlu, Emine- Bilal Sazkaya’nın oğulları Hasan Sazkaya ile hayatını birleştirdi.

Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleştirilen törende Eyüp Belediyesi Meclis üyesi Safa Koçoğlu ablasının nikahında kemençe çalarak sürpriz yaptı.

Birçok siyasetçiyi de buluşturan nikaha eski Başbakan Mesut Yılmaz, Merkez Valisi Gökhan Sözen, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal, Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yarımcısı Şuayip Birinci, Eski CHP Milletvekili İlhan Kesici, eski Rize Milletvekili Seda Tuzcu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve çiftin yakın dostları ve aileleri katıldı. Nikahı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıyarken çiftin şahitliğini ise geceye katılan protokol yaptı. Eski Başbakan Mesut Yılmaz da genç çifti tebrik ederek nikah defterlerini verdi.