Eyüp Sultan'da Esma Zikri

Eyüp Belediyesi’nin “Onbir Ayın Sultanı” Ramazan’da Eyüp Sultan Meydanı’nda düzenlediği etkinlikleri ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı Meydan etkinliklerinde 17 Temmuz Perşembe akşamı “Esma Zikri” konuklarla buluştu.

Esma-i Hüsna (Esama’ül-Hüsna, Allahın 99 Güzel İsmi) ile yapılan zikir ve ilahileri sunan Radyo-TV sunucusu Sırrı Er ile ilahileri seslendiren Murat Doğru büyük beğeni topladı. Eyüp Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Çalışan Murat Doğru ve Sırrı Er’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Eyüp Belediyesi’nin Ramazan Ayı Eyüp Sultan Etkinlikleri’nde, 18 Temmuz Cuma günü (bu akşam) saat 23.30’da ünlü din alimi Nihat Hatipoğlu Eyüp’e gelen konuklarla buluşacak.