Eyüplü Gençler Askere Mehter Takımıyla Uğurlandılar

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçenin askerlik çağına gelen gençlerini mehter takımıyla askere uğurladı.

Eyüp Belediyesi askerlere gidecek olan gençler için uğurlama merasimi düzenledi. Kemerburgaz’da düzenlenen ve mehter takımının da yer aldığı asker uğurlama törenine, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, asker adayları ve aileleri katıldı. Remzi Aydın törene katılan asker adaylarıyla tek tek el sıkıştı.
Uğurlamada bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, son 4-5 yıldır artık şehit haberleri gelmediğine dikkat çekerek, “İki şehidimiz var. Artık daha şehit haberimiz gelmeyecek. Bu kardeşlerimiz farklı tecrübeler yaşamış şekilde evlerine geri dönecektir. Bunlar sizlerin sayesinde oluyor. Allah hükümetimizden razı olsun. Biz dualarımızı iyi yaparsak hükümetimiz sağlam ayakta durursa belediyemiz sağlam olur hükümetimiz de sağlam olur” dedi.
Başkan Remzi Aydın konuşmalarının ardından asker adaylarıyla fotoğraf çektirdi. Oğlunu askere yollayan bir anne, “Güle gitsin güle gelsin. Vatana hayırlı olsun. Belediye başkanımız sağ olsun” dedi.