Eyüp Belediyesi mühendisleri Şeyma Çalışan ve Rahmi Özyurt, Eyüp Belediyesi Nikah Sarayı’nda haftasonu düzenlenen düğünle evlendi.

Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer’in kıydığı nikahta, Eyüp Belediye eski Başkanı Ahmet Genç de şahitlik yaptı. Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer ve Ahmet Genç, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Eyüp Belediyesi’nde bilgisayar mühendisi olarak görev yapan Şeyma Çalışan’ın Fenişleri Müdürlüğü’nde inşaat mühendisliği yapan Rahmi Özyurt’la hayatını birleştirdiği düğün töreni, Eyüp Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü, gelinin babası İrfan Çalışan ve annesi Ayşe Çalışan’la, damadın anne babası Kebire-Halis Özyurt’un tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.