Eyüplü Üniversiteliler Başkan Aydın'la Buluştu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın üniversite öğrencileri ile buluştu. Eyüp Belediyesi Ensari Konağı Sosyal Tesisleri’ndeki buluşmada Başkan Aydın yeni eğitim öğrenim yılında Eyüplü gençlere başarılar diledi.

Öğrencilerle kahvaltı eden Başkan Aydın, üniversitelilerle uzun süre sohbet etti ve öğrencilik yıllarından örnekler vererek nasihatlerde bulundu. Öğrenciler de Başkan Aydın’a Eyüplü gençlere ve öğrencilere verdiği değer ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Organizasyonda bir de konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Biz gençliğe çok önem veriyoruz, sizlerin başarısı için uğraşıyoruz. Geleceğin mimarları sizler olacaksınız. Özellikle eğitim alanında yaşadığınız sıkıntılara bir nebze olsun çare olmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde elimizi uzatmadığımız genç kalmayacak, ben sizlerin Remzi abisiyim” dedi. Daha sonra hazırlanan hediye paketlerini öğrencilere teslim eden Başkan Aydın, katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.