Eyüplü Yaşlılara Özel Edirne Gezisi

Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Yaşlı Hizmetleri Birimi yaşlı vatandaşlara yönelik Edirne’ye gezi düzenledi.

Eyüp Belediyesi’nin her yıl Eyüplü vatandaşlar için düzenlediği şehir turlarından biri olan Edirne gezisine yaşlı vatandaşlarımızdan oluşan 40 kişilik grup katıldı. Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış Edirne'nin her köşesinde tarihi bir eserin bulunduğuna şahit olan yaşlılar, rehber eşliğinde Selimiye Camii, Üç Şerefeli Camii ve Ulu Camii'yi gezdi.

Şehir ve tarihi yapılar hakkında bilgi edinen yaşlılar, şehir merkezindeki tarihi Selimiye Arastası Çarşısı’ndaki dükkanları da dolaşarak güzel vakit geçirdi.

Eyüp Belediyesi’nin kendileri için rezervasyon yaptırdığı Edirne'nin meşhur ciğercisinde de kahvaltı ve öğle yemeklerini yiyen yaşlı vatandaşlar, Edirne Sarayı'nın yakınında bulunan şehitliklerde yatan kahraman askerlerimize de dua ederek Edirne’den ayrıldı.