Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüpsultan İlçe Müftülüğü

Eyüpsultan Belediyesi yaptığı çalışmaların yanı sıra desteklediği programlarla da şefkat ve merhametin merkezi olmaya devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Eyüpsultan İlçe Müftülüğü'nün katkılarıyla düzenlenen engellilere yönelik manevi bakım semineri düzenlendi.

Eyüpsultan İlçe Müftülük konferans salonunda gerçekleşen seminerde yüce dinimiz İslam'ın insanı eşref-i mahlukat (yaratılmışların en şereflisi) olarak gördüğü, bedensel engelin insanın kıymetini eksiltmediği vurgulandı.

EYÜPSULTANDAN YUŞA PEYGAMBERE...

Engelli bakımında dikkat edilmesi gereken maddi ve manevi hususlar üzerinde duruldu.

Eyüpsultan İlçe Müftülüğünde gerçekleşen programın ardından fiziksel engelli kardeşlerimiz ve aileleri için düzenlenen Yuşa Tepesi ve Yuşa Kabri gezisine geçildi.

Yuşa Peygamberin Türbesini ziyaret eden vatandaşlarımız güzel bir geçirmenin keyfini çıkardı.