Eyüpsultan Belediyesi başkanı Remzi Aydın, Sosyal Destek Müdürlüğü, Manevi Bakım Seminerleri

Eyüpsultan Belediyesi başkanı Remzi Aydın'ın belediyecilikte insan odaklılık yaklaşımı her alanda verilen hizmetlere yansıyor.

Eyüpsultanda hiç kimse kendini yalnız hissetmesin, sıkılmadık el kalmasın diyen başkanın belediyemize kazandırdığı yaşlı ve engelli hizmetleri birimi birçok hizmet veriyor.

İŞ OLARAK DEĞİL İNSANİ BİLİNÇ OLARAK HİZMET

Sosyal Destek Müdürlüğü yaşlı ve engelli hizmetleri birimi her ay üçer tane olmak üzere düzenlediği seminer programlarında yaşlı, hasta ve engelli haklarına, bakımına yönelik bilgilendirici içerikler sunuyor.

Ayrıca programların ardından düzenlediği geziler engelli vatandaşlarımız ve aileleri için eğlence ve stresten arınma imkanı sağlıyor.

İLÇE MÜFTÜLÜK SALONUNDA

Her ay üçer defa düzenlenen seminer programı Eyüpsultan İlçe Müftülük binasının konferans salonunda gerçekleşiyor.

12 Nisan'da yapılan Manevi Bakım Seminerinin ardından vatandaşlarımız tarihi Valide Atik Camii ve çevresini gezdi.