Eyüpsultan Belediyesi, Trekking, Kurt Kemeri

Eyüpsultan Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlar için şehrin gürültüsünden uzak, kuş cıvıltıları arasında etkinlik gerçekleştiriyor.

Etkinlik kapsamında Kurt Kemeri Piknik Alanı'nda her ayın son pazar günü 'trekking' olarak adlandırılan doğada yapılan hafif tempolu yürüyüşler gerçekleştiriyor.

Kurt Kemerinde yapılan 'trekking etkinliği' bu ay da gerçekleşti.

Yürüyüşe Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın da katılarak, vatandaşlarla sohbet etti.

VATANDAŞLAR MANZARANIN KEYFİNİ ÇIKARDI

Etkinlikte, ormanda yapılan tempolu yürüyüş öncesi vatandaşlar uzman spor hocaları gözetiminde ısınma hareketleri yapıyorlar.

Muhteşem bir atmosferde yapılan yürüyüşte manzaranın keyfini çıkaran vatandaşlar, sağlıklı yaşama dair ipuçları ediniyorlar.

Eyüpsultanlı vatandaşlar yürüyüş sonrası Eyüpsultan Belediyesi'nin sunduğu ikramlarla kahvaltılarını edip sohbet ettiler.

Her ayın son Pazar günü gerçekleştirilen yürüyüşe tüm Eyüpsultanlılar davetli.