Eyüp'te Atatürk'ü Anma Törenleri…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76. yılında yurt genelinde törenlerle anıldı.

Eyüp’te Kaymakamlık önünde düzenlenen anma törenine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Başkanımız Remzi Aydın ve Eyüp ilçe protokolü katıldı. Kaymakam Abdullah Dölek ve Başkanımız Aydın, daha sonra Rami Atatürk Anadolu Lisesi’ne geçerek buradaki programı izlediler.

Programda öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptılar, şiirler okuyup, marşlar söylediler.

Başkanımız Remzi Aydın ve Kaymakam Abdullah Dölek sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti. Okul Müdürü Zekeriye Demir’le beraber öğrencilere hangi meslekleri seçmek istediklerini ve hedeflerinin ne olduğunu soran Başkanımız, onlara tavsiyelerde bulundu.