Eyüp'te Ramazan bu yıl çok daha farklı olacak

Eyüp Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri hazırlıkları tüm hızıyla sürdürüyor. Bu yıl Ramazan ayının ruhuna ve maneviyatına uygun, birbirinden farklı etkinliklerin düzenleneceği mübarek ay ile ilgili olarak paydaşlarla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Eyüp Ensar Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer başkanlık etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, İHH, SİYER Vakfı, Yeryüzü Doktorları, Erdem-Der, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Eyüp Müftülüğü, Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü, BELTUR, İSPARK, İMH temsilcileri katıldı. Toplantıda yapılacak olan etkinliklerin Ramazan ruhuna uygun olarak icra edilmesinin yanı sıra, çevre güvenliğinden, vatandaşların Eyüp ve çevresinde rahat bir ortamda ibadetlerini edip etkinliklere katılabilmelerinin sağlanması için gerekenler konuşuldu. Toplantı sonrası oluşturulacak rapor paydaşlarla ve Eyüp Belediyesi ilgili birimleriyle paylaşılacak.