Eyüp'te Sokak Hayvanları Susuz Kalmayacak

Eyüp Belediyesi Yaz Günlerinde Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Sokak hayvanlarının her türlü ihtiyacına karşılık veren Eyüp Belediyesi, sıcak havaların hakim olduğu günlerde sokak hayvanlarını unutmayarak Eyüp Belediyesi’ne bağlı 10 farklı noktaya 20 adet su kabı montajı gerçekleştirdi.

Özellikle sıcak yaz günlerinde büyük öneme sahip olan su, sokak hayvanları için de büyük önem taşıyor. Eyüp bölgesindeki sokak hayvanlarının su ihtiyacına kayıtsız kalmayan Eyüp Belediyesi, Yağlıdere Parkı’na 3, Güzeltepe Parkı’na 2, Erdemliler Parkı’na 2, Yeşilpınar Bölge Parkı’na 3, Akşemsettin Parkı’na 2, Karadolap Parkı’na 3, Vahap Balçın Parkı’na 1, Yunus Emre Parkı’na 2, Necip Fazıl Parkı’na 1 adet olmak üzere farklı noktalara su kabı koydu. Ekipler, parklara yerleştirdikleri su kapları ile sokak hayvanlarının su ihtiyaçlarını giderdi.