Eyüp'teki Projeler İçin Saha Çalışması…

Başkanımız Remzi Aydın, Eyüp’te gerçekleştirilen projeleri ve sosyal hizmet çalışmalarının yürütüldüğü merkezleri dolaşarak incelemelerde bulundu.

Belediyemizin İstanbul Kalkınma Ajansı’nın işbirliğinde hayata geçirdiği Yeşil Bina’yı ziyaret eden Başkanımız burada çocuklar için açılması planlanan Ali Kuşçu Uzay Evi projesiyle ilgili bilgi aldı. Eyüplü çocuklara astronomi dünyasının kapılarını açacak projeyle ilgili yapılan çalışmaları denetleyen Remzi Aydın, ardından Alibeyköy’deki Sosyal Hizmet Binası’nı ziyaret etti.

Eyüplülerin sosyal hizmetlerle ilgili işlemlerini yürüttüğü, engellilerin birçok sorununu çözdüğü bu merkezde yapılan çalışmaları inceleyen Başkanımız, görevlilerden bilgi aldı. Başkanımız Eyüp Belediyesi Şevkat Eli Mağazası için öngörülen mekanlarda da incelemelerde bulundu.