Genç Çifte Ömür Boyu Mutluluklar

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Pursa ve Pakyıldız ailelerinin en mutlu günlerinde yanlarındaydı. Emine Pursa ve Mustafa Pakyıldız çiftinin nikahını kıyan Başkan Aydın, gençlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi Nikah Salonu'nda düzenlenen nikah merasimine AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp eski Belediye Başkanı Ahmet Genç ile genç çiftin aileleri ve çok sayıda yakını katıldı. Belediye Başkanı Aydın, İlçe Başkanı Aykaç'ın da aralarında bulunduğu nikah şahitleri ve salondaki davetlilerin huzurunda kıydığı nikahın ardından, yeni evli çifte hayatlarında başarılar, huzurlu, sağlıklı uzun ömürler ve mutluluklar dileyerek, vatanına, milletine ve ümmete hayırlı evlat sahibi olmaları temennisinde bulundu.

Başkan Aydın daha sonra, evlilik cüzdanını İlçe Başkanı Aykaç'a verdi. İlçe Başkanı Aykaç da çifti tebrik ederek evlilik cüzdanlarını kendilerine takdim etti.