Giresunlular, Federasyonun İftarında Buluştu

Giresun Federasyonu, geleneksel iftarını Bağcılar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Giresunlu Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve Lokman Çağrıcı’nın da katıldığı iftar programına, Giresun dernekleri, STK’lar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan iftarda, Eyüp Yeşilpınar Leyle-i Kadir Camii İmam Hatibi Hasan Rizelioğlu dua yaparak yapılan iftarın birlik ve beraberliğimizin devamına vesile olmasını temenni etti.

Eyüp Belediye Başkanı Av Remzi Aydın da yaptığı konuşmada “Benim de üyesi olduğum Giresun Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu İftar programına hoşgeldiniz .Allah birlik beraberliğimiz eksik etmesin. İslam coğrafyasında akan kanın durması için dua ediyoruz. Hepinizin Ramazan-ı Şerifinizi ve Ramazan bayramınızı kutlarım” dedi.