Göktürk Buluşmaları Devam Ediyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Göktürk ve Kemerburgazlılarla Salı günleri buluşmaya, onların sorun ve isteklerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Başkan Aydın, bugün de Kemerburgaz ve Eyüp Belediyesi Göktürk Hizmet Binası’nda Göktürklülerle buluştu. Göktürk sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Aydın, istekleri tek tek not etti ve ilgili birimlere yönlendirdi.

Başkan Remzi Aydın’ın her hafta kendileriyle buluşmak için Göktürk Hizmet Binası’na gelişinden memnuniyet duyduklarını belirten Göktürk sakinleri, “Başkanımız hepimizi tek tek dinliyor. Bizlerle yakından ilgileniyor. Her hafta buraya gelerek bizlere her konuda destek oluyorlar. O olmadığı zaman başkan yardımcılarımıza da derdimizi, sıkıntılarımızı aktarabiliyoruz. Sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.