Göktürklüler Sorunlarını Başkanımıza Anlattı

Her hafta Salı günleri Göktürk ve Kemerburgazlılarla buluşan ve onların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri geliştiren Başkanımız Remzi Aydın, Göktürklülerle, Belediyemiz Göktürk Hizmet Binası’nda biraraya geldi.

Aydın, Göktürk ve Kemerburgazlıların sorun ve isteklerini onlarla tek tek görüşerek dinledi. Notlar aldı ve Belediye ile işleri olanları ilgili birimlere yönlendirdi. Daha önceden gelip görüşen ve sorunlarını ileten mahalle sakinlerinin problemlerinin çözülüp çözülmediğini de kontrol eden Başkanımız, daha sonra Belediye’nin Göktürk ve Kemerburgaz’da gerçekleştirdiği çalışmaları denetledi.

Göktürk ve Kemerburgaz Mahallesi sakinleri, Remzi Aydın’a hem haftalık toplantılar hem de gerçekleştirdiği alt ve üstyapı çalışmaları, sosyal-kültürel projeler nedeniyle teşekkür etti.

Başkanımız Remzi Aydın, her hafta Çarşamba günleri de Eyüp Merkez ve diğer mahallelerde oturan vatandaşlarla biraraya geliyor onların sorun ve isteklerini Başkanlık Makamı’nda dinliyor.