Göktürklüler Sorunlarını Kültür Merkezi'nde Anlattı

Her hafta Salı günleri Göktürk ve Kemerburgazlılarla buluşan ve onların sorunlarını dinleyip çözüm önerileri geliştiren Belediye Başkanımız Remzi Aydın, Göktürklülerle Belediyemizin Göktürk Kültür Merkezi’nde biraraya geldi. Göktürk Meydan esnaflarının ve Göktürk sakinlerinin geldiği toplantıda, Başkanımız, yaşanan sorunları ve istekleri dinledi.

Belediyemiz Birim müdürleri ve Başkan yardımcılarımızın da katıldığı toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Göktürk Meydanı ve İstanbul Caddesi’nde de esnafların, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkanımız, problemlerin çözülmesi için gerekenlerin acilen yapılması talimatını verdi.

Remzi Aydın, 8 aylık çalışmaları sırasında genelde çözüm odaklı ve net sonuçlar alınabilecek faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek, Göktürk Meydanı düzenleme çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

Aydın yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Yapacağımız düzenleme hem esnafın, hem çevrenin, bölgenin hem de bölge trafiğinin yaya ve araç sorununu estetik açıdan çözüme odaklı olacak. Nüfus artışından kaynaklanan acil sorunların çözümü için kollarımızı sıvadık. Köpekler ve hayvan barınağı çalışmalarımız hali hazırda STK ve uzmanlar kontrolünde devam ediyor. Yeni meydanlar oluşturmak için çalışmalarımız olacak çünkü meydanlar kültürümüzün geleceği açısından önemli yerlerdir. Orman yürüyüş parkuru ve bisiklet yolu yapmak için Orman Müdürlüğü’yle anlaştık. Sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinin olacağı bir güzel tesis yapmayı düşünüyoruz. Eyüp ilçemizdeki her sorunu her sıkıntıyı kendim yaşıyor gibi hissediyorum ve çözmeye çalışıyorum."