Göktürklülerle Salı Buluşması…

Başkanımız Remzi Aydın, her hafta Göktürk’e giderek esnaflarla, mahalle sakinleriyle, gençlerle buluşuyor onlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulunuyor.

Modern mimarisi, doğal güzellikleri ve her geçen gün gelişen örnek şehir planıyla dikkat çeken Göktürk’te yapılan Belediye çalışmalarını inceleyen ve denetleyen Başkanımız Aydın, Göktürklülerin sorunlarını da dinledi.

Belediyemizin Ek Hizmet Binası’nda burada görev yapan personelle toplantı yapan, mahalledeki sokakları, çarşıları, esnafları gezerek sorunlar hakkında bilgi alan, istekleri dinleyen Başkanımız, kahvehanelerde oturup çay içti ve Göktürklülerle sohbet etti.

Artık programını ayarlayarak her hafta salı günleri Göktürk’ü gezeceğini, incelemelerde bulunup mahalle sakinlerinin nabzını tutacağını belirten Aydın, esnafın içinde bulunduğu ekonomik koşullar hakkında da bilgi aldı. Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen gezisini saatlerce sürdüren Başkanımız Remzi Aydın’a Göktürklüler yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.