Gostivarlı Misafirler

Gostivar’dan Eyüp’e gelen Berat ve Serhat Şarakati kardeşler Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın bugün Makedonya’nın Gostivar şehrinden misafirleri vardı. Berat Şarakati ve kardeşi Serhat Şarakati, Eyüp’te oturan amcaları Buyar Recepoğlu ile birlikte Başkan Remzi Aydın’ı ziyarete geldi. Berat ve kardeşi Serhat, ziyaret sırasında Başkan Aydın ile makamında bir süre sohbet ettiler. Şarakati kardeşler ziyaret çıkışında ise “Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın bey ile Ramazan ayında Makedonya’da düzenlediği programlar sırasında tanıştık. Eyüp’e amcamızı ziyarete geldik ve burada bulunduğumuz süre içerisinde Belediye Başkanı Remzi Aydın beyi de ziyaret etmek istedik. Misafirperverleğinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.