Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretlerine devam ediyor. Yeni dünyaya gelen bebeklere hoş geldin ziyaretinde bulunan Tülay Aydın, ailelerine de çeşitli hediyeler veriyor.

Tülay Aydın, Eyüp ilçesinde bebekleri dünyaya gelen ailelerin evlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu ziyaretlerde Tülay Aydın'a sağlık ekibi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden bir personel de eşlik ediyor. Ziyaretlerde bebekler sağlık ekibi tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyor.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde ailelerin mutluluklarına ortak olan Tülay Aydın, Şeker Hayat Atölyesi öğrencilerinin hazırladığı “Hoş Geldin Bebek” sepetlerinden hediye ediyor.

Tülay Aydın son olarak Yeşilpınar Mahallesi Buğlem Ela bebek ve annesi Zeynep Aksu, Göktürk Mahallesi Emirhan bebek ve annesi Deniz Ekinci'yi evlerinde ziyaret ederek hediyelerini verdi.

Hoş Geldin Bebek ziyaretleri için 440 04 47 nolu telefona müracaat edebilirsiniz.