İHA Ziyaretinde 15 Temmuz'u Anlattı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 15 Temmuz'da yapmış olduğu yayınlardan dolayı İhlas Haber Ajansına (İHA) teşekkür ziyaretinde bulundu. İhlas Haber Ajansı Genel Müdürü Hamit Arvas'ı makamında ziyaret eden Başkan Aydın, 15 Temmuz günü Atatürk Havalimanında yaşananları ve o güne dair hiç bilinmeyen bir olayı da ziyaretinde anlattı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 16 Temmuz sabahı İHA tarafından çekilen 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde darbeci hainlerin teslim olma anına ait görüntüleri Atatürk Havalimanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte izlediklerini söyledi. Başkan Aydın o anları şöyle anlattı: “Cumhurbaşkanımızın üzüldüğünü hissettim. Bir Türk askerinin elleri havada, başının üstünde teslim olma görüntüsünün Cumhurbaşkanımızı çok üzdüğünü hissettim. Gerçek düşüncesi neydi bilmiyorum ben onu hissettim. Utanç verici bir manzaraydı çünkü. Bir Türk askerinin kendi milletine karşı kalkışmasından sonra teslim olması, böyle bir rezalet yaşaması daha da utanç verici bir şey. O utanç verici tabloda bunları hissettiğini zannediyorum.”

KALİTELİ HİZMETLER VEREN BİR HABER AJANSI

İhlas Haber Ajansını yapmış olduğu yayıncılık anlayışından dolayı tebrik eden Başkan Aydın, “İhlas Haber Ajansı, ülkemizin köklü ve kaliteli hizmetler veren bir haber ajansı. Ülkemizin bütün yaşadığı kritik süreçlerde de aslında bu ülkenin sağlam bir mayası olduğunu, bu ülkenin menfaatlerine, birliğine, beraberliğine yönelik bir habercilik anlayışıyla çalıştığını gösterdi zaten. Ondan dolayı mutluyuz, memnunuz ve kendilerinden eminiz. Kısa süreli ufak badireler atlatmasına rağmen emin adımlarla, güçlü adımlarla inşallah hizmet yolunda ilerliyor. İnşallah biz de dualarımızı onlara iletiyoruz, iletmeye devam edeceğiz. İHA geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte inşallah habercilik anlamında ülkemize, milletimize ve dünya merkezine güzel ve kaliteli katkılar yapmaya devam eder diye temenni ediyoruz. Bugün de böyle bir kısa süreli ziyaret yapmaya geldik. Gerek 15 Temmuz sürecinde gerekse önceki süreçlerdeki duyarlılıklarından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

İHA Genel Müdürü Hamit Arvas da, Başkan Remzi Aydın'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.