İhsaniye'de Ramazan Sevinci

Eyüp Belediyesi mahalle iftarlarından ilki İhsaniye Köyü’nde gerçekleştirildi. İftara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüp Belediyesi, tarafından düzenlenen mahalle iftarlarından ilki İhsaniye Köyü’nde vatandaşların büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programında akşam ezanı öncesi bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın; “Eyüp Ramazanlarının bir başka olduğunu biliyoruz. Ramazan deyince insanların aklına Eyüp geliyor. Eyüp Belediyesi olarak Ramazan ayı geleneklerimizi devam ettiriyoruz. Özelimize uygun program formatlarıyla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim Ramazan sloganımız ‘Ramazan bizi bulduğu gibi bırakmaz’ oldu. Bugünden itibaren de ayrıca mahallelerimizde 28 ayrı mahalle iftarı vereceğiz. Eyüp merkezde bulunan 10 ayrı noktada da programlarımız olacak. Çocuklarımıza, engellilerimize, kadınlarımıza yönelik programlarımız olacak. Ramazan ayı gerçekten Eyüp’te dolu dolu ve bizi arındırmaya yönelik geçecek” dedi. İftar sonrasında vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Aydın, gelen istek ve talepleri dinleyerek gerekenin yapılacağını söyledi.