İlçe Bayramlaşma

Başkanımız Remzi Aydın Ensari Konağındaki Eyüp İlçe Bayramlaşma Programına katıldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’nin renk kattığı bayramlaşma programında Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Kadın Kolları Başkanı Hatice Yücel, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Gümüştekin teşkilatlarıyla beraber hazır bulundu.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında Başkanımız Remzi Aydın çocuklara bayram harçlıkları dağıttı. Başkanımız Remzi Aydın: “Yılmak yok, çalışmalarımıza cehd ile devam ediyoruz” dedi. Eyüp Sultanda öğretmenlik yaptığı yılların kendinde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge “Yeni dönemde belki aranızda olamayabilirim ama gönlüm hep Eyüp Sultan’da kalacak” dedi. Programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’sa Eyüp Sultanda bayram yaşamanın manevi önemine değindi.

Program Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı İstanbul İl Bayramlaşmasına gitmek üzere son boldu.