İlçe Trafik Komisyon Toplantısı düzenlendi

Eyüpsultan İlçe Ulaşım Trafik Komisyon Toplantısı'nda, ilçe trafiğini rahatlatma konusunda yapılması planlanan uygulamalar konuşuldu.

İlçe Ulaşım Trafik Komisyon Toplantıları her ay düzenli olarak yapılıyor.

Toplantılarda, katılımcılar, ilçe trafiği ile ilgili olarak yapılması gereken düzenlemeler hakkında teklifler sunuyorlar, sorun yaşanan bölgelerle ilgili çözüm önerilerinde bulunuyorlar.

Bu ay ki toplantı Eyüpsultan Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlendi.

Toplantıya, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, Zabıta Müdürü İsrafil Aydın, Fen İşleri Müdürü Gökhan Aktaş, Rami Cuma Muhtarı Gürol Birkardeşler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ukome ve Yol bakım Müdürlüğü adına Doğukan Toraman, Eyüpsultan Alibeyköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Rıza Yavuz ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Büro Amirliği temsilcisi katıldı.

Toplantıda; Yeşilpınar Mahallesi Özlem Sokağın tek yön ve yayalaştırılması, Rami Cuma Mahallesi Gazi Ethem Caddesi'ne İETT araçlarının girmesi için çalışma yapılması ve Rami Cuma mahallesinde yapılan tek yön uygulamalarının yeniden gözden geçirilmesi, Alibeyköy Yavuz Selim Köprüsü'nde yolun orta refüj ile ikiye ayrılması ve Atatürk Caddesi ile kesişen noktaya düzenleme getirilmesi, ağır tonajlı araçların Kemerburgaz ve kemer altından geçişi engelleyecek yasak tabelalarının yapılması, Göktürk Cumhuriyet Caddesi ile İstanbul Caddesi kesişimine kavşak düzenlemesi ya da sinyalizasyon yapılması, Alibeyköy Namık Kemal Caddesi'nden İETT araçlarını geçirmek için yolun genişletilmesi konularında teklifler sunuldu.