İletişim Ziyaretleri Devam Ediyor

Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi birimi yöneticileri ilçedeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kurumlar arası iletişim daha etkin hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler bu kez de, muhtarlıklar ile Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapıldı.

Yeşilpınar Mahallesi Muhtarı İlker Çomak, Akşemsettin Mahallesi Muhtarı Hakan Demir, Düğmeciler Mahallesi Muhtarı Kazım Sarı ve Topçular Mahallesi Muhtarı Remzi Tükenmez’i ziyaret eden Saadet Dallı, Özlem Çelik ve Elif Pekdemir’den oluşan halkla ilişkiler ekibi, Eyüp Belediyesi’nin mahallelere yönelik yaptığı çalışmalar ve geleceğe dönük planlamalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarlarla mahallelinin istek ve şikayetleri hakkında da bilgi alışverişinde bulunan iletişim ekibi daha sonra Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’yü makamında ziyaret etti. Vatandaşların talep, istek ve şikayetlerine yönelik çalışmalarda daha hızlı çözümler getirmeyi ve kurumlar arası iletişimin daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla yapılan çalışmayı takdirle karşıladığını söyleyen Murat Öğütçü, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın gençlere ve eğitime çok büyük destek sağladığını belirterek teşekkür etti.