İletişim Ziyaretlerinde Eyüp Kaymakamı'na Misafir Olduk

Eyüp Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi yöneticileri iletişim ziyaretlerine devam ediyor. İletişim sorumluları, son olarak Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ile bir araya geldi.

Kaymakam Abdullah Dölek, iletişim sorumluları Saadet Dallı, Özlem Çelik ve Elif Tekdemir’e Eyüp Belediyesi’nin çalışmalarını beğendiğini söyledi. Eyüp Belediyesi’nin, kaymakamlığın iş yükünü hafiflettiğini ifade eden Dölek, Başkan Remzi Aydın’a ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Eyüp Belediyesi personelinin aldığı hizmet içi eğitimleri de soran Abdullah Dölek, bu tür eğitimlerin önemli olduğunu söyledi. Dölek ayrıca, Beyaz Masa ve Çağrı Merkezi’ne gelen, istek, talep ve şikayetler hakkında da bilgi aldı.