İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde Yeni Bir Dönem

Eyüp Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için bir dizi çalışma planladı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın duruşunu, vatandaşa yakın ve değer veren yaklaşımını müdürlük olarak muhafaza etmek ve taşımak için çalıştıklarını söyleyen İmar ve Şehircilik Müdürü Cihat Kurt, sistemde yapılacak düzetmelerle, personel sayısını da koruyarak vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkaracaklarını söyledi.

İlçenin planlı alanlarına daha uygun hale gelmesi için verilen ruhsat sayısında da artış olacağını belirten Kurt, “Bu sayı ve verimliliği arttırmak için işlem sıralarında bazı düzenlemeler olacak. Sistemde yapılacak düzeltmelerle mevcut personeli de koruyarak, ruhsat sayımızı ve işleyiş hızımızı arttırarak vatandaş memnuniyetini yükselteceğiz” diye konuştu.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Güler yüzlü hizmet ile vatandaşın her sorusuna cevap aldığı ve mutlu olarak ayrıldığı bir müdürlük hedeflediklerini belirten İmar ve Şehircilik Müdürü Cihat Kurt, “Vitrin bir müdürlüğüz. Hedefimiz, başkanımız Remzi Aydın’ın duruşunu, vatandaşa yakın ve değer veren yaklaşımını müdürlük olarak muhafaza etmek ve taşımak . Dairelerimiz içerisinde İmar Müdürü, Fen İşleri Müdürü ya da Planlama Müdürü olarak çalışsak da dışarıda Eyüp Belediyesiyiz. Bu bilinç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.