İşçilerimize Müjdeli Haber !..

Belediyemiz ve Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi her iki tarafın da anlaşmasıyla imzalandı. Yeni yapılan sözleşmeyle, Belediyemizde görevli işçilerimize, birinci yıl için yüzde 14, ikinci yıl için de enflasyon oranında zam yapılacak.

Başkanımız Remzi Aydın, Başkan Yardımcımız Ahmet Turan Koçer, Hukuk İşleri Müdürümüz Zuhat Budak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk Torun, Hizmet İş Sendikası 1 No’lu Şube Başkanı İbrahim Güleş, Sendika işyeri temsilcileri Bedir Bozdemir, Mehmet Aktaş ve İstanbul 1 No’lu Şube Sekreteri Ahmet Kukuk, imza töreninde hazır bulundu.

Başkanımız Remzi Aydın, ”Belediyemizde çalışan tüm işçilerimiz için hayırlı uğurlu olsun“ dedi.

Belediyemizde çalışan ve 94 işçiyi kapsayan sözleşme, 2014-2016 yılları arasında geçerli olacak.