İSKİ, su kesintisi, eyüpsultan, açıklama

İSKİ, İstanbul'da aralarında Eyüpsultan'ın da bulunduğu 9 ilçede 30 saat süreyle su kesintisine gidileceği açıklamasında bulundu.

İSKİ 'den yapılan açıklamada; “Kuzey Marmara ve Yeni Havalimanı Otoyol İnşaatı Yapım İşi” kapsamında Terkos-İkitelli Ana İsale Hattı'nda deplase (bağlantı) çalışmaları yapılacağından; 25 Eylül 2018 Salı günü 21.00 ile 27 Eylül 2018 Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere 30 saat süreyle su verilmeyecek” denildi.

Açıklamada su kesintisinden Eyüpsultan'ın; Pirinççi, İhsaniye, Odayeri, Işıklar, Akpınar ve Ağaçlı mahallelerinin etkileneceği belirtildi.

Ayrıca BEDAŞ tarafından gerçekleştirilecek olan "Yeni Havalimanı Elektrik İletim Hatlarının Yapımı İşi" nedeniyle Terkos Terfi Merkezine enerji verilemeyeceğinden; 25 Eylül 2018 Salı günü 22.00 ile 05.00 saatleri arasında 7 saat süreyle bazı ilçelerde su kesintisi uygulanacağı da açıklandı.

Bu kesintiden de Eyüpsultan'ın; Akşemsettin, Alibeyköy Merkez, Çırçır, Karadolap ve Yeşilpınar mahalleleri etkilenecek.