İslambey ve Eyüp Merkez İftarı

Eyüp Belediyesi’nin mahallelerdeki Açıkhava iftarlarında her gün binlerce kişi buluşuyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın evsahipliğinde İslambey Pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğine İslambey ve Eyüp Merkez Mahallesi sakinleri katıldı. Başkan İslambey ve Eyüp Merkez sakinlerine fesleğen dağıttıktan sonra iftar alanına geçti.

Eyüp Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı iftar programında çocuklar için Karagöz Hacıvat gösterisi, Kuran-ı Kerim tilaveti ve tasavvuf müziği dinletisi yeraldı.

Eyüp Belediyesi’nin hazırlattığı “Ramazan ve Eyüp” belgeselinin de yayınlandığı programda, bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, tüm Eyüplülerin Ramazan-ı Şerif’ini kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan, tüm Eyüplüleri, Eyüp Sultan Meydanı’nda teravih namazı sonrası düzenlenen özel programlara davet etti.