İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Soran'ın En Mutlu Günü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Fahrettin Soran’ın kızı Tuğçe Esra Soran ile Ahmet Çağan Binboğa, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Tuğçe Esra Soran, Ahmet Çağan Binboğa çiftinin nikah merasimleri Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Nikaha genç çiftin yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Başkan Remzi Aydın genç çiftin nikahını, aralarında İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İBB Başkan Danışmanı İsmail Hakkı Turunç ile milletvekilleri ve belediye başkanlarının da bulunduğu şahitler huzurunda kıydı. Nikahın kıyılmasının ardından salonda bulunanların alkışları arasında genç çifte evliliklerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Aydın, evlilik cüzdanını İBB Genel Sekreteri Baraçlı’ya verdi. Genel Sekreter Baraçlı ‘da yaptığı konuşmanın ardından evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.