İstanbul VALİSİ Eyüp Sultan'da…

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Başkanımız Remzi Aydın, haftasonu Eyüp Sultan’ı gezerek incelemelerde bulundular.

Heyet, Eyüp Sultan Camii, Türbesi ve Meydan’ı ziyaret ettikten sonra Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nu ziyaret etti. Genel Sekreter Hayri Baraçlı, Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen yolla ilgili bilgi verdi ve yapılan çalışmaları anlattı.

İstanbul Valisi ve heyetin sonraki durağı restorasyon çalışması süren tarihi Eyüp Hamamı oldu. Başkanımız Remzi Aydın, su müzesi olarak hizmet vermesi planlanan tarihi hamamla ilgili yürütülen projeyi aktardı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyyüb el Ensari Hazretleri’nin medfun bulunduğu Eyüp Sultan’da tarihi doku korunarak yapılan tüm çalışmalar için Başkanımız Remzi Aydın’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’a, Genel Sekreter Hayri Baraçlı’ya ve tüm çalışanlara teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.