İstanbullu Bestekarların Eserleri Gönülleri Coşturdu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Musiki Vakfı'nın düzenlediği “İstanbullu Bestekarlar” konserine katıldı. Sanatçıların icra ettiği Türk Müziği eserlerini salonda bulunan konuklar büyük beğeniyle dinlediler.

Eyüp Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde (EKSM) düzenlenen ve yaklaşık üç saat süren program iki bölüm halinde icra edildi. Konserde konuk bestekarlar, sanatçılar ve Eyüp Musiki Vakfı solistleri, İstanbul’da yaşayan Türk Müziği bestekarlarının repartuvarında bulunan birbirinden nadide eserleri seslendirdiler.

Konsere Başkan Aydın'ın yanısıra AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Eyüp Musiki Vakfı Başkanı Nihat İncekara, İstanbul Türk Müziği Dernek ve Vakıfları Dayanışma Konseyi (MÜZDAK) Başkanı Yard. Doç. Dr. Göktan Ayak ile müsikiye gönül vermiş çok sayıda vatandaş katıldı.

Musiki ziyafetinin çekildiği gecede, salonda bulunan konuklar, sanatçıların seslendirdiği eserlere eşlik ettiler. Konser sonunda MÜZDAK Başkanı Ayak ile Vakıf Başkanı İncekara, Başkan Remzi Aydın'a; sanata, sanatçılara ve Eyüp Musiki Vakfı'na verdiği destek ve katkılardan dolayı birer teşekkür plaketi takdim ettiler.

Konserin kapanışı ise Başkan Remzi Aydın, İlçe Başkanı Aykaç, MÜZDAK Başkanı Ayak, Musiki Vakfı Başkanı İncekara, konuk sanatçılar ile Musiki Vakfı solist ve koristlerinin birlikte seslendirdiği bir eserle gerçekleşti.