'Kar'a Karşı Tedbirler Sürüyor

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, meteorolojiden gelen kar yağışı uyarısı üzerine saatler öncesi alarma geçerek 950 personel, 2 greyder, 15 kar küreme aracı, 15 tuzlama aracı ve 2 solisyon aracıyla birlikte hazırlıklarını tamamladı. Kar yağışı öncesi ekipler, sahadaki çalışmalarına başlayarak solisyon uygulaması yaptı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, dün gece geç saatlere kadar karla mücadele çalışmalarıyla ilgili yapılan hazırlıkları inceledi. İncelemeleri sırasında Fen İşleri Müdürlüğünün şantiyesini de ziyaret eden Başkan Remzi Aydın, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ekipler karla mücadele amacıyla, bir gün öncesinden 200 merdiven ve 101 sokağa tuz torbası bıraktı. Ayrıca sahada gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ekipler, 35 ton solisyon ile ilçe genelinde yaklaşık 50 sokakta çalışma başlattı.

Ekipler, gece başlattıkları solisyon çalışmalarına bugün de devam ediyor.