Karadolaplılara Kentsel Dönüşüm Açıklaması

Başkanımız Remzi Aydın, haftasonu Karadolap Mahallesi gezisi sırasında Karadolap’taki Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’ni ziyaret etti.

60 yıl önce kurulan Eyüp’ün en eski ve köklü STK’lardan biri olan Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nde Başkan Yakup Berkil, Başkan Yardımcısı Orhan Altan ve Karadolap Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkanımız, özellikle tapu, mülkiyet sorunları ve kentsel dönüşüm konusundaki sorularını cevaplandırdı.

Karadolap Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını belirten Aydın, yapılan çalışmaları ve sonuçlarını onlarla paylaşacağını söyledi. Karadolap Mahallesi sakinleri Başkanımıza güvendiklerini belirterek teşekkür ettiler ve onu sevgiyle uğurladılar.