Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, SİMURG, 30 göz, Pakistan, katarakt

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Simurg, bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Simurg Gençlik Merkezi öğrencileri ''30 Göz'' adlı projeleri ile 30 Pakistan vatandaşına katarakt ameliyatı yapılasına vesile oldu.

Simurg’un çalışkan ve yardımsever öğrencileri görme engeli bulunan Pakistan vatandaşlarına aydınlığı hediye ederek bir çok kişi ve kuruma da örnek oluşturdular.

Simurg Bilgi Evlerinde sadece pratik bilgileri öğrenmek ile yetinmeyen öğrenciler, bölgesel ve sınır ötesi bir çok projeye ve yardım kampanyasına imza attı.

TANZANYA’DA SU KUYUSU, SURİYELİLERE KIYAFET YARDIMI

30 Pakistanlı vatandaşın karanlıktan aydınlığa geçmesi bu projeyi geliştiren Simurg Gençlik Merkezi öğrencileri, daha önce de Tanzanya'da su kuyusu açtırmış, Suriye'ye kıyafet yardımı kampanyası gerçekleştirmişti.

Projeye 30 Göz ismini koyan öğrenciler özellikle otuz rakamının seçerek Simurg'un otuz kuştan oluşuyor olmasına da vurgu yaptılar.