Eyüpsultan Belesiyesi, İMH Gün Işığı Derneği, Karikatür Dersleri

Eyüpsultan Belesiyesi ve İMH Gün Işığı Derneği’nin iş birliği ile 24 öğrencinin ücretsiz eğitim alabileceği “Karikatür Dersleri” başladı.

Geleceğin karikatüristlerinin yetişeceği karikatür okulumuzda öğrencilerimiz yeteneklerini geliştirmek adına gereken eğitimi alabilecek ve kalemini geliştirebilecekler.

12 Ortaokul öğrencisi, 12 lise öğrencisinin eğitim gördüğü karikatür derslerinin ilk dersi bu hafta başladı.

2017-2018 eğitim öğretim yılının bitimine kadar devam edecek olan kurs tamamen ücretsiz olarak verilecek.

Ücretsiz verilen eğitimin yanında ders için gerekli tüm materyaller belediyemiz tarafından karşılanıyor.

ÖĞRENCİLER EĞİTİMDEN MEMNUN

İlk dersi içinde olduğumuz haftada alan yetenekli öğrencilerimiz aldıkları derslerden oldukça memnun.

Ders için gerekli materyallerin kalitesinden ve karikatür okulundan oldukça memnun olan öğrenciler Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkürlerini iletti.