Kemerburgaz Kurtkemeri Piknik Alanları Düzenleniyor…

Yaz mevsimiyle birlikte muhteşem doğası ve havası ile piknikçilerin gözdesi olan Eyüp Kemerburgaz Kurtkemeri ve Ayvad Bendi’nde yeni düzenlemeler yapılıyor.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, piknik alanlarının düzenlemesi ilgili verdiği sözü gerçekleştiriyor. Başkan, bugün Orman ve Suişleri Bakanlığı Bölge Şube Müdürü Mustafa Öztürk ve 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürü Nevzat Algan ile birlikte başkanlık makamında bir araya geldi. Başkan Remzi Aydın, konukları Öztürk, Algan ve Eyüp Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Betül Bölükbaşı’yla Kemerburgaz Kurtkemeri ve Ayvad Bendi’yle ilgili hazırlanan projeyi inceledi. Başkan Aydın, Kemerburgaz’daki piknik alanlarının düzenlemesi çalışmasının önümüzdeki yıl bahara kadar tamamlanacağını söyledi.