Kemerburgaz'da Derneklerin Haftasonu Pikniği

Banaz Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Giresun Bulancak İlçesi Arifli Köyü Derneği, Giresun Dereli Tepeküknarlı Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Amasya Kumluca Köyü Derneği, Giresun İli Espiye İlçesi Demircili Köyü Derneği bu hafta Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Kurtkemeri Tesisleri’nde piknik yaptı. Başkan Remzi Aydın, piknik alanında dernek üyelerini ziyaret etti mangal başında vatandaşlarla birlikte sohbet etti, voleybol oynadı.

Giresun İli Espiye İlçesi Demircili Köyü Derneği Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür plaketi ve köyün yaylasının bir fotoğrafını hediye etti.

Başkan Remzi Aydın, piknik alanlarının en kısa zamanda düzenlenerek daha modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Kemerburgaz Kurtkemeri Tesislerine, piknik masaları, çeşmeler, yürüyüş parkurları, çocuklara yeni oyun alanları yapılacağını kaydetti.