Kemerburgaz'da ilk kez Turşu Festivali düzenleyerek geleneksel lezzetin tüm Türkiye'de tanıtılması için önemli bir adım atan Eyüp Belediyesi ve Başkan Aydın'a Kemerburgaz esnafı teşekkür etti

Kemerburgaz'da düzenlenen festivalin beklentilerinin çok üstünde geçtiğini söyleyen esnaf, festivalin ardından satışlarında patlama yaşadıklarını belirtti. Festival sonrasında birçok il ve ilçelerden de turşu almak için Kemerburgaz'a gelen vatandaşların olduğunu ifade eden esnaf, "Sanki hala festival gününü yaşıyoruz. Festivalle birlikte satışlarımız arttı. Siirt'ten bile telefonla arayarak sipariş vermek isteyenler oldu" dedi.

Festivalin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini isteyen esnaf, "Bunca yıldır yapılmayanı yapan Başkanımız Remzi Aydın'a bize verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Başkanımızdan bu festivalin diğer yıllarda da düzenlemesini istiyoruz" dedi.