Kız Yurdu Öğrencileri Moral Depoladı

Eyüp Belediyesi sosyal çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı Atatürk Kız Yurdu öğrencileri Eyüp Belediyesi’nin misafiri oldu. Etkinliğin ev sahipliğini Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın ve Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi’nin eşi Mihriban Tüfekçi yaptı.

Kız öğrencilerin moral ve motivasyonunu arttırmak, onlara keyifli bir hafta sonu geçirtmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Atatürk Kız Yurdu Müdürü Ayşe Çenet ve öğrencilerle Eyüp Camii’nde sabah namazı kılındı. Ensari Konağı’nda yapılan kahvaltı sonrasında ise Pierre Loti Tepesi’nde bulunan tarihi kahvede keyifli dakikalar geçirildi. Etkinliğin ev sahipliğini ise Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın eşi Tülay Aydın ve Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi’nin eşi Mihriban Tüfekçi yaptı. Yurt müdürü Çenet ve öğrenciler kendileri için böyle bir etkinlik düzenleyen Eyüp Belediyesi ile Tülay Aydın ve Mihriban Tüfekçi’ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler.