Klarnet Ustası Serkan Çağrı'dan Ziyaret...

Dünyaca ünlü müzisyenlerimizden, klarnet virtüözü ve akademisyen Serkan Çağrı, Başkanımız Remzi Aydın’ı ziyaret etti.

Çağrı’nın ziyaretine Belediye Meclis Üyemiz Adem Koçyiğit de katıldı. Başkanımız, Serkan Çağrı’yı başarılı müzik çalışmaları nedeniyle tebrik ederken, Belediyemizin kültür etkinliklerinde kendisini görmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Görüşmede, Serkan Çağrı ve Eyüp Belediyesi işbirliğinde ulusal ve uluslararası müzik projelerine imza atılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkanımız Remzi Aydın, “Başarılı müzisyenimiz Serkan Çağrı ile Eyüp Sultan’da, müziğin evrenselliğini tüm renkleriyle notalara dökecek, sadece Eyüplüleri değil, kardeş ülkelerimizi, Balkanlar’ı da kapsayacak güzel projeler hayata geçireceğiz” dedi.