Konferans Salonu İçin Teşekkür Ziyareti

Eğitime ve öğrencilere verdiği destek herkes tarafından takdirle karşılanan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a, bir teşekkür de Alibeyköy Ortaokulu’ndan geldi. Alibeyköy Ortaokulu Müdürü Yüksel Kaya beraberindeki heyetle birlikte Başkan Remzi Aydın’ı ziyaret ederek Eyüp Belediyesi’nce yapılan konferans salonu için teşekkür ettiler.

Alibeyköy Ortaokulu Müdürü Yüksel Kaya, Müdür Yardımcısı, Okul Aile Birliği Başkanı ve iki öğrenci ile birlikte Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Eyüp Belediyesi tarafından yapılan konferans salonundan dolayı teşekkür amacıyla gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Kaya, Başkan Remzi Aydın'a yağlı boya portresini hediye etti. Başkan Aydın da bu hediyenin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek Okul Müdürü Kaya’ya “Bize teşekkür etmenize gerek yok. Biz görevimizi yapıyoruz. Eğitimin, öğrencilerin her zaman yanındayız” dedi. Ziyarete gelen heyette bulunan öğrencilerle de sohbet eden Başkan Aydın, öğrencilerden birinin atlet olduğunu öğrenince spor yapmayı bırakmaması, spora devam etmesi nasihatinde bulundu. Okul başkanı olan diğer öğrenciyi de tebrik eden Belediye Başkanı Aydın, kendisini ziyarete gelen Okul Müdürü ve beraberindeki heyetle bir hatıra fotoğrafı çektirdi.