Küçük Bedirhan'ın İsmi Parkta Yaşatılacak

Eyüp Yeşilpınar’da ikamet eden ve geçtiğimiz Ağustos ayında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Bedirhan Yücel’in ismi oturduğu semtteki bir parkta yaşatılacak

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süre tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden 11 yaşındaki Bedirhan Yücel’in ismi, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla yaşadığı semtteki bir parka verildi.

Tedavi süresince Yücel ailesini bir an olsun yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Remzi Aydın, aile ile görüşmeye devam ediyor. Yücel ailesiyle son olarak Yeşilpınar’da Bedirhan’ın isminin verildiği parkta bir araya gelen Başkan Aydın, aileye taziyelerini bir kez daha ileterek, “Bedirhan hayat dolu bir çocuktu. Bu parka onun ismini verdik. Onun yaşıtları bu parkta oynayacak, onu hatırlayacak ve onun için dualar da edecekler” dedi.

Baba İbrahim Yücel, zor günlerinde her zaman yanlarında olan Başkan Remzi Aydın’a destekleri ve çocuklarının ismini Yeşilpınar’daki parka verdiği için teşekkür etti.