Kültür Gezileri Bursa Turu ile Başladı

Eyüp Belediyesi Kültür Turları 1 Nisan itibariyle Bursa gezisi ile başladı. Sabah erken saatlerde Eyüp Belediyesi önünde buluşan vatandaşlar otobüsle gerçekleşen gezide tarihi, turistik ve manevi mekanları gezerek, gönüllerince bir gün geçirdiler.

Eyüp Belediyesi’nin 15 Mart tarihinde başlayan ve Yüksek Hızlı Trenle yapılan Eyüp’ten Mevlana’ya Vuslat Yolculuğu’nun ardından bir diğer organizasyonu Bursa, Çanakkale ve Edirne gezileri 1 Nisan tarihi itibari ile başladı. Bursa’ya düzenlenen ilk geziye vatandaşların ilgisi oldukça büyüktü. Sabah erken saatlerde Eyüp Belediyesi önünde buluşan vatandaşlar otobüsle gittikleri Bursa’da Ulu Cami, Osmangazi Türbesi, Orhangazi Türbesi, Çelebi Sultan Mehmet Türbesi ve Camisi, Doğu çınarının yanı sıra Bursa’nın ünlü ipek dokuma ürünlerinin satıldığı Koza Han ile Bursa Çarşısı’nı gezdiler. Keyifli bir gün geçiren vatandaşlara gidiş ve dönüşte yol boyunca yapılan ikramların yanı sıra Bursa’da öğle yemeği de verildi. Eyüp Belediyesi’nin kültür gezilerindeki organizasyon başarısını da takdir eden vatandaşlar hiçbir problem ya da aksilikle karşılaşmadıklarını belirterek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. Bursa’nın yanı sıra Çanakkale ve Edirne’ye de yapılan Kültür gezilerine müracaatlar Beyaz Masa aracılığıyla yapılıyor.