Kültür Merkezlerimizde Gitar, Keman ve Ud Dersleri

Belediyemiz kültür sanat merkezlerinde düzenlenen geleneksel el sanatları ve müzik kursları büyük ilgi görüyor. Belediyemizin Caferpaşa ve Sertarikzade Kültür Sanat merkezlerinde uzman eğitmenler tarafından birçok dalda eğitimler veriliyor.

Caferpaşa Kültür Sanat Merkezi’mizde her haftasonu Cumartesi-Pazar günleri 09:30-19:00 saatleri arasında ve her hafta Salı günleri 19:00-21:00 saatleri arasında gitar ve keman dersleri veriliyor.

Ud dersleri kursları ise Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde perşembe 17:00 – 20:00 arası İbrahim Kararoğlu yönetiminde, Sertarikzade Kültür Sanat Merkezi’nde Perşembe 19:00-21:00 arasında Bekir Şahin Baloğlu yönetminde yapılıyor.

Kültür sanat merkezlerimizdeki Gitar derslerini Serdar Somuncu, Keman derslerini Oktay Ünsal, Ney derslerini ise Hakan Alvan ve Serkan Kamacı veriyor.

Belediyemizin Caferpaşa ve Sertarikzade Kültür Sanat Merkezleri’nde verilen kurslar ve uzman eğitmenlerimiz ise şöyle:

Minyatür (Taner Alakuş, Leyla Kara), Tezhib (Mamure Öz), Ebru (Alparslan Babaoğlu), Hat (Sülüs) (Ali Toy), Hat (ta’lik) (Tahsin Kurt), Çini (Çiğdem Altaş), Tanbur (Özer Özel), Ney (Hakan Alvan, Serkan Kamacı), Kemençe (Aslıhan Eruzun Özel), Ud (İbrahim Kararoğlu, Bekir Şahin Baloğlu), Bendir (Serdar Bişiren), Gitar (Serdar Somuncu), Keman (Oktay Ünsal), Resim (Serkan Çelik), Türk Müziği Repertuvarı (Hakan Alvan)

Sertarikzade Kültür Merkezi:

Davutağa Cad.Nazperver Sk.
(Davutağa Camii Yanı-Kanal 7 karşısı)
Tel:0212 501 05 21

Caferpaşa Kültür Merkezi: