Liseliler Eğitim Yardımlarını Başkan Aydın'ın Elinden Aldı

Eyüp Belediyesi’nin eğitime desteği devam ediyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın “Destek Bizden Başarı Sizden” kampanyası kapsamında, lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteklerini kendi elleriyle teslim etti.

Başkan Remzi Aydın, Eyüp’te üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine destek vermeye devam ediyor. Liselerde düzenlenen törenlerde Başkan Aydın son sınıf öğrencilerine eğitime destek paralarını bizzat kendisi takdim ediyor. Son olarak Haydar Akçelik Anadolu Meslek Lisesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi’nde düzenlenen törenlerde konuşma yapan Belediye Başkanı Remzi Aydın “Sizler sınava hazırlanıyorsunuz. Sınavda hepinize başarılar diliyorum. Bu sene yıllıklarınızı da hazırlıyoruz. Sınavdan sonra bir mezuniyet şöleni yapacağız, yıllıklarınızı da orada size takdim edeceğiz. Lise son sınıf öğrencilerinden dereceye giren öğrencileri yurtdışına göndereceğiz diye daha önce size bir söz vermiştim. O sözümüzü de yerine getireceğiz” dedi. Proje kapsamında toplamda 3 bin 756 lise son sınıf öğrencisine eğitim desteği verilecek. Her öğrenciye ise beş yüz TL eğitime destek payı dağıtılacak.