Mahalle İftarları ile Ramazan Daha Bir Farklı

Eyüp Belediyesi tarafından gerçekleştirilen mahalle iftarları İslambey ve Eyüp Merkez mahallesinde devam etti. İftara Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüp Belediyesi, tarafından düzenlenen mahalle iftarlarında İslambey ve Eyüp Merkez mahallesinden vatandaşların büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programında akşam ezanı öncesi bir konuşma yapan Başkan Remzi Aydın, “Eyüp Ramazanlarının bir başka olduğunu biliyoruz. Ramazan deyince insanların aklına Eyüp geliyor. Eyüp Belediyesi olarak Ramazan ayı geleneklerimizi devam ettiriyoruz. Özelimize uygun program formatlarıyla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim Ramazan sloganımız ‘Ramazan bizi bulduğu gibi bırakmaz’ oldu. Bugünden itibaren de ayrıca mahallelerimizde çok sayıda mahalle iftarı vereceğiz. Eyüp merkezde bulunan 11 ayrı noktada da programlarımız olacak. Çocuklarımıza, engellilerimize, kadınlarımıza yönelik programlarımız olacak. Ramazan ayı gerçekten Eyüp’te dolu dolu ve bizi arındırmaya yönelik geçecek” dedi.